torstai 12. syyskuuta 2013

Päivä 255.


8 kommenttia:

 1. Eikö tää nyt oo aika kipeetä. Luulet, että kaikki on kiinnostuneita sun kauneudesta, tai yleensä susta, että pitää tehdä tälläinen blogi? Etkö sä nyt jo huomaa sitä siitä, että kukaan ei kommentoi sun joka helvetin päivän uutta poseerausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei.

   Meinasin ensin, että en vastaa, mutta kysynkin tässä: Mistä löysit tänne?

   Kyseessä on projekti, jonka aloitin hetken mielijohteesta, tarkoituksenani oppia sietämään omaa naamaani. Jos tuntisit minut, tietäisit, että minäkuvani on hyvinkin vinoutunut ja etten aiemmin käynyt lähikauppaa pidemmällä ilman meikkiä. Tämä projekti on yhtäaikaa sekä todella henkilökohtainen että julkinen.

   Arvostaisin omalla nimellä annettua palautetta.

   Poista
  2. Mä muuten oon kiinnostunut, koska tää on kiinnostava projekti. Ja oon mä kiinnostunut Mirristäkin, koska se on mun parhaita ystäviä. Että tota.

   Poista
  3. Jos blogi ei kiinnosta, älä lue sitä. Taitaa olla joku persenaamainen itsetunnon puutteesta kärsivä änisijä tämä anonyymi. + melko sankarillinen suoritus tämä anonyyminä v****ilu, onnittelen rohkeudesta, kun palautekin oli kuitenkin noin tärkeätä ja kypsää.

   Mirri, voit pyyhkiä perseesi tollaisella palautteella. Minä pyyhin omani moisilla ihmisillä. -Karo-

   Poista
 2. Onko tää jotenkin herra/neiti/rouva anonyymiltä pois että joku jaksaa nähdä vaivaa pitää tällaista kuvapäiväkirjaa? Ja mitä väliä sillä on, että kukaan ei kommentoi joka helvetin päivän uutta poseerausta, eihän ne kommentit mikään itseisarvo ole?

  Mun mielestä tätä blogia on ainakin aika mukava seurata, vaikken yhtäkään kuvaa ole muistaakseni tähän mennessä kommentoinut. Lähes päivittäin silti tätä "luen". Ei tätä tehdä kommenttien tai kehujen kerjäämisen vuoksi, vaan ihan muiden syiden takia. Vaatii myös jonkunverran (aika paljon) pokkaa pistää pärstänsä tänne julkisesti esille joka (helvetin) päivä. Pokkaa vaatii myös omalla nimellä kommentin kirjoittaminen. Näistä kuvista näkyy niin ilo, suru, hyvä mieli kuin paskempikin päivä. Ja se on mielestäni erittäin mielenkiintoista.

  Mirrille haluaisin sanoa, että jatkat vaan ja vuoden lopulla tallennat koko blogin sisällön (tai mahtaa se olla sulla johonkin jo tallennettunakin) koska myöhempinä aikoina tää voi olla varsin mielenkiintoista luettavaa/katseltavaa. Mikä ettei kannattaisi jatkaa myös ensi vuonna? Luulen että tän avulla oppii tuntemaan itsensä vähän paremmin. Ehkä?

  VastaaPoista
 3. Anonyymin ärsytystä lisätäkseni, kommentoin seuraavaa:
  Sää oot Mirri huonona päivänäkin kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitukseni on huomenna yöunien jälkeen vastata kaikille kunnolla, mutta: voi Ekku! :')

   Poista
 4. Määpä tuolta valitusblogini puolelta copypastean tähän tammikuussa kirjoitetun pätkän, jos jollekin ei nyt ole selvä tämä asia (useimmille toki tuntuu, jes!):

  "Kaikkia aikoja lapsuudesta asti on leimannut se, että ulkomuodossa on koko ajan sanomista (eikä pelkästään nuo syömishäiriöhommat), uuden vuoden kunniaksi päätin ottaa terapiaprojektiksi oman naamani tuijottamisen. Vuosi heijastuksia, 365 kertaa minä. Otan kuvat silloin kun ehdin ja muistan, siellä missä ehdin ja muistan. Tavoitteena kuitenkin ikuistaa jokaisena vuoden päivänä peilistä katsovat kasvot. Saa nähdä lentääkö kaikki peilit roskiin vuoden päästä vai opinko pitämään näkemästäni. "

  VastaaPoista